Over ons

slide

Streefkerk Bouw bouwt in stijl. Elke periode in de bouwgeschiedenis heeft zijn eigen kenmerken die karakteriserend zijn voor een pand. Wij houden hier extra veel rekening mee, zodat het nieuwe op het oude aan blijft sluiten. Wij streven naar een totaalplaatje dat tot in de details klopt.

Uw droomwensen zetten wij om in kwalitatief hoogwaardige bouwwerken. Groot of klein, wij streven ernaar dat u zorgeloos kunt genieten van het resultaat. Wij begeleiden u op de juiste manier naar de juiste keuze. Door de ruimschootse ervaring in uiteenlopende projecten kunnen we u betrouwbaar en persoonlijk advies geven. We hebben vakbekwame mensen in dienst en kunnen u daardoor een totaalpakket aanbieden, zodat u één aanspreekpunt hebt voor het hele bouwtraject.

Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan.

 

 


Pizzaoven in je tuin?

Heb jij altijd al je eigen pizza's willen bakken in een echte pizzaoven? Wij hebben nu echte handgemaakte pizzaovens uit Portugal. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens een leuk onderdeel van je tuin. Je hebt er al een voor slechts €575,-! Lees hier meer! pizza oven

Haal een pizzaoven in uw eigen achtertuin