Diensten

Nieuwbouw

Wanneer u iets nieuws wilt laten bouwen, komt daar heel veel bij kijken. Zoals onze slogan zegt bouwen wij in stijl. Dat betekent dat we samen met u goed gaan overleggen wat u wilt en wat past bij uw woning. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerp, zodat u geen overhaaste beslissing hoeft te nemen en kunt zien wat u krijgt. We doorlopen het hele traject met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook over de uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken. We hebben vakbekwame mensen in dienst en met één aanspreekpunt voor het geheel houdt u goed overzicht. Wij zorgen ervoor dat u snel zorgeloos kunt genieten van uw waargemaakte droom.

Onderhoud

Een huis vergt onvermijdelijk een en ander aan onderhoud. Verwaarlozing zet u voor onnodige risico’s en hoge kosten. Veel van het onderhoud zult u zelf op zich nemen, maar er zijn ook plekken waar u moeilijker bij kunt of die meer risico met zich meebrengen. Wij helpen u graag ook deze plekken te onderhouden, zodat er geen onnodige schade ontstaat. Samen met u zullen we eventueel ook op zoek gaan naar een onderhoudsvrije en duurzame oplossing.

Renovatie

Of het nu om een grote of kleine renovatie gaat. Het kan als een grote ingreep aanvoelen. Bij Streefkerk Bouw is een renovatie in goede handen. Onze mensen hebben uitgebreide kennis en ervaring om dit op de juiste wijze uit te voeren. Samen met uw wensen zullen we streven naar het beste resultaat.

Verbouw

Een verbouwing is vaak een belangrijk moment in uw leven. Wanneer u het besluit heeft genomen om uw huis rigoureus te veranderen en daar budget voor heeft vrij gemaakt wilt u daar ook het beste voor terug. Wij zullen precies in kaart brengen wat uw wensen zijn, zodat alles voldoet hieraan en u ziet wat er gaat gebeuren. Zo zullen we zorgen dat het resultaat goed aansluit bij uw verwachtingen.

EIKENHOUT

Bouwen is onze passie, bouwen in eiken is onze kracht.  We zijn erin gespecialiseerd om uw veranda, carport of gastenverblijf in eiken te bouwen. Hierbij maken we gebruik van hout dat wij rechtstreeks importeren van een houtzagerij in Duitsland. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken we vooraf samen met u een 3D ontwerp waarin we uw wensen en onze ervaring combineren. Voor aanvang van de bouw doen we voor u een vergunningscheck, zodat we altijd bouwen volgens de geldende richtlijnen.

Wilt u zelf bouwen? Het is bij ons ook mogelijk om een compleet bouwpakket te bestellen. Het bouwwerk wordt dan geleverd compleet met pengatverbindingen, zodat u uw eigen bouwwerk kunt realiseren.


 

Bekijk hier projecten

 


Pizzaoven in je tuin?

Heb jij altijd al je eigen pizza's willen bakken in een echte pizzaoven? Wij hebben nu echte handgemaakte pizzaovens uit Portugal. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens een leuk onderdeel van je tuin. Je hebt er al een voor slechts €575,-! Lees hier meer! pizza oven

Haal een pizzaoven in uw eigen achtertuin